Bouwproject bij SV Marken: laat van jullie horen!

Het traject rondom het bouwproject nabij de voetbalvelden van SV Marken gaat een beslissende fase in. Dit project is van zeer groot belang voor alle Marker jeugd die graag op Marken willen (blijven) wonen of willen terugkeren. Bekijk alle informatie over dit project via de volgende link: www.ontwikkeling-marken.nl.

Wij willen alle jongeren wijzen op het cruciale belang van dit bouwproject voor de leefbaarheid op Marken. Het is het grootste bouwproject van de afgelopen 50 jaar en waarschijnlijk ook het laatste in de (nabije) toekomst. Ontwikkelaar HSB uit Volendam geeft alle Marker inwoners, organisaties en instanties de mogelijkheid om vooraf mee te denken over het project. De stem van de jeugd is de stem van de toekomst dus reageer vooral!

Via bovengenoemde link wordt namelijk iedereen in de gelegenheid gesteld zijn ideeën, opmerkingen en/of vragen over dit bouwproject door te geven. Dit kan tot uiterlijk 15 januari aanstaande. HSB zal na deze datum iedereen van antwoorden voorzien. Laat de unieke kans om mee te denken over dit belangrijke bouwproject niet voorbij gaan en laat van jullie horen!


Afdrukken   E-mailadres