BOUWEN VOOR EEN LEEFBAAR MARKEN

flying sailor

  

De Eilandraad maakt zich al jaren sterk voor de leefbaarheid op Marken. Dat doen we op verschillende manieren en met betrekking tot diverse onderwerpen.


De afgelopen jaren hebben we u regelmatig op de hoogte gehouden van de plannen voor nieuwbouw op Marken. We hebben daarbij aangegeven dat de meeste behoefte uit gaat naar woningen voor senioren en jongeren. Senioren die een eengezinswoning graag in willen ruilen voor een kleinere woonvorm waardoor doorstroming op gang komt en jongeren die een betaalbare woning op Marken zoeken omdat ze graag op Marken willen blijven wonen.


Bouwplannen hebben echter vaak een lange aanlooptijd met veel procedures. Het belang van een ieder moet aan bod komen dus er moet zorgvuldig afgewogen worden. We willen u graag inlichten over de meest recente ontwikkelingen op een drietal locaties, te weten Buurterstraat, Westerstraat en Sportcomplex. Dit zullen we doen tijdens de openbare Eilandraad vergadering op 7 juli aanstaande. Het is dan weer mogelijk om met een grotere groep bijeen te komen. Natuurlijk behandelen we ook nog andere onderwerpen.


We zien u graag op 7 juli. De inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Tot dan.

 


Afdrukken   E-mailadres