×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 126 niet laden

Toekomstvisie Marken definitief ingediend bij gemeente Waterland

visie-marken

Na ruim een jaar hard werken door diverse werkgroepen van de Eilandraad is de Visie voor Marken op de Toekomst met een begeleidende brief definitief ingediend bij gemeente Waterland (zie pdf's onderaan dit bericht). Op 1 december 2014 hadden wij al de hoofdlijnen gepresenteerd tijdens onze Openbare Vergadering. Daarvan is door omroep PIM een videoverslag gemaakt, zie hier onder.

{youtube}rU7IJwrZS64?list=UUPQtETCi4Ex-yknnQdKJq0Q{/youtube}

Gemeente Waterland is nu aan zet en waarschijnlijk bespreekt de gemeenteraad de toekomstvisie al op 5 maart aanstaande. Raadsvergaderingen kunt u uiteraard bezoeken in het gemeentehuis, maar worden ook uitgezonden via omroep PIM. Om een duidelijk handvat te geven voor het debat, dus wat verwachten wij vanuit Marken van gemeente Waterland, hebben wij de acties en wensen vanuit de toekomstvisie samengevat (zie pdf onderaan dit bericht).

Wij zijn benieuwd naar de uitkomsten van het debat en bepalen van daaruit het vervolg. Daarbij constateren wij dat er sinds de doorstart in 2012 van de Eilandraad al heel veel zaken in beweging zijn gezet, maar ook resultaten zijn geboekt. Het mooiste voorbeeld daarvan zijn de begin 2014 opgeleverde tijdelijke jongerenwoningen aan de Hoogkamplaan.

PDF Icon PDF Icon PDF Icon
Definitieve toekomstvisie                Actie- en wensenlijst toekomstvisie                Brief GW definitieve visie

Afdrukken   E-mailadres