Eilandraad informeert seniorencomplex ‘Voor Anker’ over ‘Toekomst Marken’

eilandraad informeertStichting Eilandraad Marken (Eilandraad) heeft een ‘Toekomstvisie 2021-2025’ voor Marken opgesteld. Jaap Boes en Martijn Visser zijn de auteurs van de visie, met input van alle werkgroepen die de Eilandraad van Marken rijk is. Vorige week is een gedrukte versie aangeboden aan de gemeente Waterland. Vanmorgen bracht voorzitter Cees van Altena een aantal exemplaren van de visie naar het seniorencomplex ‘Voor Anker’ aan de Hoogkamplaan op Marken.

Van Altena werd door de voorzitter van de bewonerscommissie, Dirk van Altena, uitgenodigd om tijdens het wekelijkse koffie-uurtje een aantal papieren versies van de ‘Toekomstvisie 2021-2025’ te brengen en het één en ander toe te lichten. De aanwezigen luisterden allemaal heel aandachtig; je kon bijna een speld horen vallen.

Na de ‘presentatie’ kwamen er veel vragen van de aanwezigen, welke ook duidelijk werden beantwoord. De voorzitter van Eilandraad benadrukte nog, dat als er naderhand nog meer vragen zijn, hij terugkomt om deze te beantwoorden.

 

Bron: Pieter Pereboom / www.MarkerNieuws.com

 

eilandraad informeert 2

eilandraad informeert 3

eilandraad informeert 4


Afdrukken   E-mailadres