Nieuwsbrief december 2023

Beste inwoners,

2023 ligt bijna achter ons en het is tijd om terug te blikken. Ook voor de Eilandraad en haar werkgroepen is het moment daar om de balans op te maken.

Een greep uit de successen van dit jaar omvat onder andere: nóg intensievere en verbeterde communicatie met de Gemeente Waterland, onze Jeugdraad die een geslaagde ‘Moedige moeders bijeenkomst’ heeft georganiseerd, de restauratiewerkzaamheden van de Wilhelminabrug die zijn gestart, de werkgroep Natuur en Milieu die een goed bezochte excursie heeft georganiseerd, het toerisme convenant met de bijbehorende flyers, de ‘clean up day’ op de begraafplaats (met daaruit voortvloeiend de zogenoemde Altena Groen Groep) en goed nieuws met betrekking tot het PostNL punt op Marken (hierover begin 2024 meer).

Helaas hebben wij in de afgelopen maand afscheid moeten nemen van onze gewaardeerde bestuursleden Jan Edward Commandeur en Pieter Schipper. Heren: heel veel dank namens de Eilandraad, we gaan jullie missen!

 

Door het vertrek van bovengenoemde mensen hebben we inmiddels een aantal vacatures, te weten:

  • Algemeen bestuurslid;
  • Bestuurslid -> Penningmeester;
  • Bestuurslid Zorg & Welzijn;
  • Bestuurslid Verkeer;
  • Websitebouwer;
  • Werkgroepleden voor de werkgroepen Wonen, Zorg & Welzijn en de Jeugdraad.

Lijkt het jou interessant om één van bovengenoemde vacatures invulling te geven? Vraag om informatie bij onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Fijne dagen

2023 is een enerverend jaar geweest. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2024!


Afdrukken   E-mailadres