×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Wegwerkzaamheden N518

In de nacht van dinsdag 1 november 2011 van 21.00 uur tot  2 november 2011 05.00 uur ’s ochtends is de Zeedijk (N518) afgesloten voor het verkeer. Het gaat om het weggedeelte vanaf de bebouwde komgrens van Monnickendam bij De Poel tot de T-splitsing Marken / Uitdam. De afsluiting is nodig vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de weg.

Geen vrachtverkeer mogelijk in deze periode

Vrachtverkeer en touringcarbussen kunnen Marken tijdens de afsluiting niet bereiken. De wegen en bruggen waarover het verkeer wordt omgeleid zijn niet berekend op vrachtwagens en touringcarbussen. Ook op de Gouw en Dijkeinde kunnen geen vrachtwagens komen. Er geldt op deze wegen een aslastbeperking van 7,0 t.

 

Bereikbaarheid

(Brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad

Het gemotoriseerd verkeer van en naar Marken wordt omgeleid.

In geval van calamiteiten hebben nood- en hulpdiensten wel toegang tot het werkvak.

 

Pendelbus

Tijdens de wegafsluiting rijdt Arriva lijn 111 met een pendelbus. Deze rijdt vanaf Marken naar Monnickendam / Swaensborch en terug. Onderweg gaat deze pendelbus door het werkvak. Reizigers moeten in Swaensborch overstappen op de reguliere busdiensten.

 

Onderhoud

Op de Zeeweg zijn asfaltreparaties nodig. Ook moeten de lijnen en de markeringstekens op de weg opnieuw aangebracht worden. De werkzaamheden worden uitgevoerd op het moment dat er het minste overlast is voor de omgeving. De provincie Noord-Holland heeft vooraf een verkeerstelling gedaan. Daaruit blijkt dat het aantal bewegingen van vrachtwagens na 21.00 uur scherp daalt.

 

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met het servicenummer van de provincie Noord-Holland, tel.: 0800 0200600 (gratis).

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Hoogachtend,

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland

namens dezen,

projectleider Infra

de heer K.P.J. Olijerhoek


Afdrukken   E-mailadres