Nieuwsbrief Eilandraad (d.d. 3/06/2021)

Beste inwoners van Marken,

openbarevargaderingVolgende week is het weer zover.
De Openbare Vergadering van de Eilandraad.
8 Juni 2021 20.00 uur

Ook deze keer kan vanwege de nog geldende Corona maatregelen, onze openbare vergadering helaas niet op de gebruikelijke wijze in het Trefpunt plaatsvinden.
De gehele vergadering kunt u weer live volgen via YouTube en KerkTV.

Op de agenda staat uitsluitend de Toekomstvisie 2021-2025 voor Marken.
Hierin wordt tekst en uitleg gegeven over de doelstellingen die de Eilandraad wil vastleggen voor de komende jaren.
Aan bod komen o.a. de volgende gebieden zoals Woningbouw, Jeugdraad, School, Toerisme, Natuur & Milieu, Dijkversterking en Zorg & Welzijn én de continuering van de Eilandraad activiteiten. Kortom alles m.b.t. tot de handhaving en verbetering van de leefbaarheid, dus de toekomst van ons eiland.
Gaat u er eens gemakkelijk voor zitten en neem kennis van onze plannen.

U kunt per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) vooraf aan de vergadering of per whatsapp tijdens de vergadering (Nicolette Schouten tel. 06-20565992 & A.T. Zondervan-Schouten tel. 06-18831152) vragen stellen, die wij tijdens de uitzending zullen proberen te beantwoorden.

Enquête Windmolens bij de NES
Vergeet deze niet in te vullen voor 13 juni 2021.
U kunt dit online doen of via de verspreide papieren versie.
Indien u nog een formulier wenst te ontvangen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het is van groot belang uw stem te laten horen in deze kwestie.

Afsluiting inzake bouwwerkzaamheden aan de Buurterstraat 2
Op dinsdag 8 juni a.s. zal tussen 07.00 en 17.00 uur de volgende straten grotendeels (onder voorbehoud) worden gestremd voor verkeer. Dit i.v.m. het storten van beton bij bovengenoemde nieuwbouw.
Het betreft het Zeereiderpad, vanaf Kerkbuurt huisnummer 201 tot aan Wilhelminabrug, de Wilhelminabrug zelf en de Buurterstraat richting Wilhelminabrug.
Het is aan te raden voor de omwonenden op de totale Kerkbuurt die gebruik maken van deze route uw auto reeds donderdagavond elders, zoals op parkeerterrein, te parkeren.
Houd voor updates het Marker Nieuws in de gaten,
Tevens is het aan te bevelen om uw kinderen bij het naar school gaan te begeleiden naar de andere ingang van school tegenover het medisch centrum.

 

Tot dinsdag bij de Openbare Vergadering!!

 


Afdrukken   E-mailadres