Bestratingswerkzaamheden Hoogkamplaan

bestratingDe Eilandraad heeft bij de gemeente Waterland aangegeven zich zorgen te maken over het zware materieel dat gebruikt wordt voor de bestratingswerkzaamheden, zie onderstaande mail die op 17 april jl. is verzonden naar de heer Verleg (contactpersoon gemeente Waterland)
met een kopie naar de wethouder Bromet.

E-mail Eilandraad aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. d.d. 17 april 2017:

 

Geachte heer Verleg,

Op Marken worden momenteel bestratingswerkzaamheden uitgevoerd in de oude kern aan de Hoogkamplaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Wagelaar B.V.

Het is gebleken dat dit aannemersbedrijf met in onze ogen veel te zwaar materieel door de oude kern van Marken rijdt.
Het zand wordt opgeslagen aan de Walandweg, waarvoor een opslagdepot is ingericht. Er wordt meerdere malen met zwaar materieel met en zonder zand door de oude kern gereden, dit brengt nu al grote schade met zich mee zowel aan de woningen door trillingen als aan het wegdek. Als dit op deze voet doorgaat, kan de gehele aanvoerroute opnieuw bestraat worden en wij nemen aan dat dit niet de bedoeling is.

Uit eigen ervaring zaten wij te schudden in de auto toen een nog lege shovel ons tegemoet kwam. Het schudden begon al toen wij nog op ca. 30 meter afstand stonden, deze shovel was leeg, dus u kunt zich voorstellen hoe de trillingen zijn als de shovel geladen is met zand !!

Diverse bewoners hebben dit issue onder de aandacht van de Eilandraad gebracht. Alhoewel wij de bewoners adviseren dit rechtstreeks bij u te melden, willen wij toch uw aandacht vragen voor dit zorgelijke probleem en zouden het zeer op prijsstellen als u ter plaatse een bezoek wilt brengen en de situatie in ogenschouw wilt nemen.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Neel Huurman
Namens Eilandraad Marken


Wij roepen hierbij de bewoners op voor vragen of klachten rechtstreeks contract op te nemen met de heer J. Verleg bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 574 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Afdrukken   E-mailadres