×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Nieuwe bustijden bekend; Nieuwe regeling gaat in op 9 of 16 December 2012

Zoals bekend is er vanwege de problematiek omtrent het rondje Monnickendam door bewoners van Monnickendam actie gevoerd en heeft het college van B&W van de Gemeente Waterland ingestemd met de door deze actiegroep geëiste veranderingen...

Pas na zeer lang aandringen van de stichting Eilandraad Marken heeft de gemeente Waterland ingestemd met een gesprek met de Stadsregio Amsterdam. Dit overleg heeft op maandag 1 oktober jl. plaatsgevonden. Ook de Stadsregio Amsterdam was nog steeds verbolgen dat hun plannen geen instemming konden krijgen van B&W van Waterland, ondanks meerdere pogingen extra maatregelen te treffen.
In dit overleg is gekeken naar het optimaliseren van de dienstregeling, want dat was het laatste wat nog enigszins aangepast zou kunnen worden. De rest van de dienstregeling ligt namelijk al vast en hieraan kan ook niet mee worden getornd.
De Stichting Eilandraad Marken heeft toch nog enige verbeteringen aan de dienstregeling weten door te voeren:

- Er is met ingang van de nieuwe dienstregeling in december een mogelijkheid om vanuit lijn 311 over te stappen op lijn 315, zodat je dat rondje Monnickendam niet hoeft te rijden.
- De overstap op lijn 103 naar Purmerend is verbeterd;
- De ingebouwde wachttijd van lijn 311 van Marken naar Amsterdam wordt verlaagd;
- De route van lijn 103 in Purmerend wordt verkort.

KLIK op onderstaande linken voor de nieuwe dienstregeling

             

 


Afdrukken   E-mailadres