Nieuwe Markers welkom geheten!

welkomspakketZaterdag 26 Npvember organiseerden we als Stichting Eilandraad Marken een welkomsborrel voor de nieuwe Markers. Nieuwe inwoners kregen hierbij hun, welbekende, welkomstasje.

Eerder verspreidde de Eilandraad de tasjes altijd huis aan huis. Omdat, mede door het corona tijdperk, de tasjes niet meer op deze wijze verspreid konden worden, ontstond er hierin wat achterstand.

We besloten het dit keer eens over een andere boeg te gooien en nodigden de nieuwe Markers, uit voor een kennismakingsborrel.De tasjes werden goed gevuld door de vele Marker ondernemers. Sommigen met kortingsbonnen, visitekaartjes en sommigen kleine goodies.Daarmee is het welkomstasje een heuse goodiebag geworden!

Daarnaast hebben het Marker woordenboek, het Marker volkslied, diverse handige weetjes en de Marker tradities ook hun weg gevonden in het tasje.Tevens zitten er van diverse Marker verenigingen flyers in. Kortom een meer dan compleet pakket!

Na het welkomswoord, door voorzitter Cees van Altena, kon men het tasje ophalen. Toen de kop eraf was kon er druk kennis gemaakt worden met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.Onze verenigingen en stichtingen alsmede kerk en school/bso waren dan ook uitgenodigd henzelf te presenteren op deze borrel, en niet zonder resultaat!

Het enthousiasme was aan alle kanten groot en er zijn bijna 30 tasjes uitgedeeld aan de inwoners die zich vooraf hadden aangemeld, een groot succes en dus een warm welkom!!


Afdrukken   E-mailadres