Heeft u een idee voor het burgerparticipatieplan 2014 ?

Hits: 3259

Na het burgerparticipatieplan 2011 (Herdenkingsmonument bij Het Trefpunt), 2012 (Zonnepanelen Het Trefpunt) en 2013 (Leugenbankje aan de haven; vergunningentraject loopt nu), mogen wij als Eilandraad in 2014 wederom een plan indienen bij gemeente Waterland. De voorwaarden leest u in bijgaande brief (pdf bestand), waarvan de belangrijkste zijn:

Uw idee moet  uiterlijk 12 maart 2014 bij de Eilandraad zijn ingediend (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar De Pieterlanden 2 te Marken).

Het bestuur van de Eilandraad zal de ingekomen ideeën toetsen op de door gemeente Waterland gestelde voorwaarden en deze vervolgens uiterlijk 17 maart doorsturen naar gemeente Waterland en zich daarmee formeel aanmelden voor deelname.

Na goedkeuring door gemeente Waterland kunnen de ideeën tot plannen worden uitgewerkt welke de Eilandraad op een nog nader te bepalen wijze en tijdstip ter keuze zal voorgeleggen aan de inwoners van Marken. Uiterlijk 15 mei 2014 moet het definitieve plan door de Eilandraad worden ingediend bij gemeente Waterland.

Afdrukken