×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Heeft u een idee voor het burgerparticipatieplan 2014 ?

Na het burgerparticipatieplan 2011 (Herdenkingsmonument bij Het Trefpunt), 2012 (Zonnepanelen Het Trefpunt) en 2013 (Leugenbankje aan de haven; vergunningentraject loopt nu), mogen wij als Eilandraad in 2014 wederom een plan indienen bij gemeente Waterland. De voorwaarden leest u in bijgaande brief (pdf bestand), waarvan de belangrijkste zijn:

  • Bijdrage vanuit het burgerparticipatiebudget bedraagt maximaal 14.000 euro
  • Het plan moet het publieke domein van Marken dienen
  • Het plan wordt uitgewerkt door inwoners van Marken
  • Het plan moet in de toekomst in stand gehouden kunnen worden

Uw idee moet  uiterlijk 12 maart 2014 bij de Eilandraad zijn ingediend (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar De Pieterlanden 2 te Marken).

Het bestuur van de Eilandraad zal de ingekomen ideeën toetsen op de door gemeente Waterland gestelde voorwaarden en deze vervolgens uiterlijk 17 maart doorsturen naar gemeente Waterland en zich daarmee formeel aanmelden voor deelname.

Na goedkeuring door gemeente Waterland kunnen de ideeën tot plannen worden uitgewerkt welke de Eilandraad op een nog nader te bepalen wijze en tijdstip ter keuze zal voorgeleggen aan de inwoners van Marken. Uiterlijk 15 mei 2014 moet het definitieve plan door de Eilandraad worden ingediend bij gemeente Waterland.


Afdrukken   E-mailadres