Hulp bij inschrijving Woningnet en Woonmatch

2019 hulpbijEilandraad organiseert vanwege grote belangstelling weer extra sessies

Om jongeren (starters) en ouderen (doorstromers) in aanmerking te laten komen voor huurwoningen van Woonzorg of Wooncompagnie, is het belangrijk om op een goede manier als woningzoekende ingeschreven te staan bij Woningnet en/of Woonmatch. Vanwege grote belangstelling bij de afgelopen drie inloopsessies, organiseert de Eilandraad er nog twee en wel op zaterdag 4 en 11 mei a.s. van 10.00 tot 13.00 uur in de hal van dorpshuis Het Trefpunt. Graag van te voren aanmelden. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Neel Huurman, 0299-601273.

We plannen u dan in, zodat u weet op welke tijd u verwacht wordt in Het Trefpunt. Als reservedatum hebben we ook nog zaterdag 18 mei a.s..   

Met name voor doorstromers is het belangrijk dat zij op een goede manier staan ingeschreven als woningzoekende. Dit omdat er nu nog een beroep kan worden gedaan op de coulanceregeling woonduur omzetten in inschrijfduur (dit kan tot 1 juli 2019). Zie hiervoor ook onze nieuwsbrief van februari en maart 2019 op onze website. Ter voorbereiding en informatie vindt u daar ook een stappenplan voor jongeren (starters) en senioren (doorstromers). Met deze stappenplannen zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn zich in te schrijven of te toetsen of uw inschrijving voldoet aan alle gestelde eisen.

 

   

PDF Icon Stappenplan Senioren

PDF Icon Stappenplan jongeren-starters


Afdrukken   E-mailadres