×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 126 niet laden

Geslaagde Openbare Vergadering Eilandraad

2015-06-22 20.47.41

 

kunstwerkOp maandag 22 juni hield de Eilandraad weer haar halfjaarlijkse Openbare Vergadering. Om meerdere redenen was deze extra bijzonder. Allereerst maakte burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon bekend dat kunstenares Linda Verkaaik het monument mag gaan maken voor de herdenking van de Watersnood 1916.

Aansluitend stelde wethouder Gabriëlle Bekhuis de nieuwe website www.mooiwonenopmarken.nl in gebruik waarmee de werkgroep Promotie Marken jonge gezinnen naar Marken probeert te trekken. Ook werd het voltallige hoofdbestuur na een periode van 3 jaar opnieuw voor 3 jaar benoemd en werd afscheid genomen van de bestuursleden Co Pasdeloup en Eline Visser die op een andere wijze actief blijven voor de Eilandraad.

Verschillende werkgroepen gaven daarna korte presentaties ter voorbereiding op de informatiemarkt die zeer succesvol bleek. Er werd aan vijf tafels stevig gediscussieerd over de thema’s Medische/Ouderenzorg & Welzijn, Toerisme, Wonen, Promotie Marken en Openbare Ruimte (o.a. omringdijk, N 518 en inrijden/parkeren Marken). Er werd steeds doorgedraaid waardoor alle deelnemers aan de Openbare Vergadering in gesprek konden met alle bijbehorende werkgroepen. Dit leverde veel informatie op waar de werkgroepen mee verder kunnen. Aan de andere kant is dit goed voor het draagvlak voor zaken waar de werkgroepen van de Eilandraad zich voor inzetten.

Indien u belangstelling heeft voor een werkgroep mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op. Om een beter beeld te krijgen wat er inhoudelijk aan de orde is geweest, verwijzen wij u naar de getoonde presentatie (zie bijlage). Omroep PIM was in de persoon van Andre Peereboom ook aanwezig zodat u de vergadering later ook nog kunt terugzien via de website www.omroep-pim.nl.  

PDF IconPresentatie Openbare Vergadering 2015-06-22


Afdrukken   E-mailadres